ny_banner

Fofo e fa'aleleia ai le manino i totonu ole tui fa'ameamea i vaega palasitika manino

tui tui 1

I le faagasologa o le tuiina o vaega palasitika manino, e le lava le manino e mafai ona tupu ona o mafuaʻaga e pei o le maualalo o le vevela o meafaitino, le lelei mago mea mata, faʻafefete faʻafefeteina, vevela le lelei, poʻo le le lelei o le polesi luga, e aʻafia ai le faʻaogaina o vaega palasitika.

O mafuaʻaga o le le lava o le manino o le le lelei o le faʻafefeteina o le palasitika poʻo le maualalo o le vevela o mea, faʻafefeteina le vevela tele, le lava le faʻagogoina o mea mataʻutia, le maualalo o le vevela o le vevela poʻo le le tutusa o le vevela, le lava o le polesi o luga o le eleele, ma le maualuga tele o le vevela mo palasitika tioata (atoa). crystallization), poʻo le faʻaogaina o mea e faʻasaʻo ai le limu poʻo le iai o vai ma pisia i luga o le limu.

O auala e faʻaleleia ai le le lava o le manino o: faʻateleina le vevela o le liusuavai;faʻaleleia le lelei o le palasitika faʻafefete;fa'aitiitiga talafeagai le vevela o le liusuavai e taofia ai le fa'apalapala o liusuavai;fa'amago lelei mea mata;faateleina le vevela vevela poʻo le faʻaleleia o le tutusa o le vevela vevela;fa'alelei le li'o po'o le fa'aogaina o se masini fa'aeletise e fa'aleleia ai le lamolemole o le limu;faʻaititia le vevela vevela, faʻavave le malulu (ia pulea le tikeri o le tioata);'alo'ese mai le fa'aogaina o mea e fa'asa'oloto ai, pe fa'amama so'o se vai ma pisia i totonu o le limu.

I Ningbo Chenshen Plastic, matou te malamalama o le manino o vaega palasitika manino e sili ona taua mo a matou tagata faʻatau.O la matou 'au fa'apitoa e fa'afaigaluegaina faiga fa'aonaponei ma mata'ituina lelei vaega ta'itasi o le fa'agasologa o le gaosiga ina ia mautinoa le maualuga maualuga o le manino.Matou te tuuto atu i le tuʻuina atu o vaega le atoatoa e fetaui ma sili atu i tulaga faʻapitoa o alamanuia ma faʻamoemoega o tagata o tausia.

Mo nisi fa'amatalaga e uiga i a matou fa'agasologa po'o le talanoaina o ou mana'oga o le poloketi, fa'amolemolefaafesootai matou.

Nofoaga: Ningbo Chenshen Plastic Industry, Yuyao, Ningbo, Zhejiang Province, Saina


Taimi meli: Nov-08-2023